Je hebt de nodige trendkennis en hebt module 3 met goed gevolg afgesloten. Je past de kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan toe in je praktijk, maar je hebt nog steeds honger naar meer. Je wilt eigenlijk nog een keer een trendpresentatie maken maar komt daar in de drukke praktijk van je werk niet aan toe. Of je wilt je verdiepen in een specifieke methodiek, of een nieuwe trendimplementatievorm uitproberen maar er lijkt geen tijd te zijn. Herkenbaar?

Module 4 helpt je om opnieuw in de flow te komen van het toewerken naar een eindproduct op het gebied van trends. Door je de structuur aan te bieden van maandelijkse bijeenkomsten, de flow van het sparren met mede-cursisten in dezelfde situatie, de begeleiding door ROZENBROOD en door nieuwe inspiratie en nieuwe gastsprekers.
Module 4 starten we incidenteel. Houd deze pagina en onze nieuwsbrief in de gaten, of laat je gewoon door ons op de lijst met belangstellenden zetten. We maken dan een afspraak met je voor een intake waarin we jouw doelstellingen inventariseren. Zodat we je opnieuw goed kunnen begeleiden!


Praktisch
De bijeenkomsten in deze module duren 3 uur.
De kosten voor deze module bedragen € 1.595 ex BTW. Deze zijn inclusief certificaat, koffie en thee.

Vrijdag 09.30 – 12.30 uur

Inschrijving geopend

 

Les 1 • 3 maart 2023
Les 2 • 17 maart 2023
Les 3 • 21 april 2023
Les 4 • 19 mei 2023
Les 5 • 2 juni 2023
Les 6 • 16 juni 2023

 

Liever individuele coaching bij het maken van een nieuw trendproduct?

Dat kan ook! Lees meer over wat we je kunnen bij trendsparring.