TRENDDISCOVERY

Onder de naam Trenddiscovery biedt de Rozenbrood Trendacademy trendtrainingen op maat aan voor bedrijven. Al een decennium lang trainen wij mensen op onze Trendacademy in het signaleren van trends en het duiden en toepassen. Het reguliere programma beslaat 18 dagdelen. Dat is voor teams in bedrijven te lang. Voor hen stellen wij dus een in company training samen, geënt op het doel van de training en de natuurlijk de deelnemers.


Voor het samenstellen van de trainingen putten wij uit onze rijke ervaring, onze eigen modellen en bijbehorende praktijkopdrachten. Zo stellen we een programma op maat samen om de beginselen van het werken met trends in te trainen.

 

Onderdelen kunnen zijn:

– bewust waarnemen

– trendtheorie

– trendtools

– waardentheorie

– trendmatrix

Het precieze programma stellen we samen na een intake met u.


TRENDTOURS

Liever spelenderwijs leren? Wij hebben trendtours in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Dit zijn geen geleide tours maar expedities in verschillende delen van de stad waar we u heen sturen gewapend met trendkennis en trendtools.

Vervolgens verwerken gezamenlijk de opgedane ervaringen en inzichten.

Kijk voor meer informatie op de pagina van Rozenbrood.


TRENDWORK

Als je eenmaal trends ontdekt hebt en het belang van werken ervan is het tijd voor de volgende stap: Trendwork. Hiermee maken we de overstap van trends waarnemen in het algemeen naar het specifieke werkveld van uw bedrijf of organisatie.

 

Opnieuw afhankelijk van het doel van de bijeenkomst – managementdag, strategische sessie, teamactiviteit – reiken de trendwatchers achter Rozenbrood en de Trendacademy trendsignaleringen aan die van belang zijn voor uw branche of vakgebied. Ook op maat gemaakte scenario’s zijn mogelijk.

Kijk voor meer informatie hierover op de website van Rozenbrood.