Module Plus (M+) is het verdiepingsprogramma van de Trendacademy. Workshops, verdiepingscolleges, gastsprekers, bedrijfsbezoeken, events en excursies bieden (oud)cursisten van de Trendacademy en andere trendprofessionals de mogelijkheid hun kennis en vaardigheden verder te verdiepen en verbreden en meer te werken met trends, trendwatchers en nieuwe technieken. Het aanbod is divers en kan naar keuze tijdens het volgen van de reguliere modules of na het afronden van de Trendacademy worden gevolgd.
Voor de activiteiten wordt een entreeniveau gehanteerd. Dit staat vermeld bij de praktische informatie. Daar staat ook vermeld als de activiteit open staat voor introducees of andere trendprofessionals.

Op dit moment is er geen aanbod in Module Plus. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van nieuw aanbod.


AANBOD
Het aanbod van Module Plus (M+) bestaat uit vier categorieën:


1. Basic Tools:
Korte workshops voor handige tools voor trendwatchers, zoals bijvoorbeeld werken met Pinterest, presentatietechnieken, etc.


2. De Verdieping:
Workshops en cases om je trendkennis te verdiepen en je ervaring in het werken met trends te vergroten.


3. In The Picture:
Lezingen en presentaties door trendwatchers, bedoeld als inspirerende netwerkevents.


4. Op Stap:
Bedrijfsbezoeken en bezoek van beurzen, lezingen onder begeleiding van een trendprofessional.


PROGRAMMA  Module Plus (M+)VOORWAARDEN

– Inschrijven kun je via de mail.
– ROZENBROOD Trendacademy toetst of de deelnemer voldoet aan het eventueel gestelde entreeniveau.
– De genoemde bedragen per onderdeel zijn exclusief BTW.
– Je krijgt een factuur voor de onderdelen waarvoor je je hebt ingeschreven. De factuur moet voldaan zijn voor aanvang van het eerste onderdeel. Let op: je inschrijving is pas definitief als de factuur voldaan is!
– Bij beperkte groepsgrootte worden de inschrijvingen op volgorde van binnenkomst afgehandeld.
– Bij onvoldoende aanmeldingen stellen we je uiterlijk een week van te voren op de hoogte van het afgelasten of verzetten van de workshop.
– Bij annulering door de deelnemer rekenen we tot 1 maand voor de (eerste) datum 50% van de kosten; bij annulering een week of korter voor de (eerste) datum 100% van de kosten.