Module * (spreek uit Module ster) is de nieuwe module in het assortiment trainingen van de Rozenbrood Trendacademy. Het is een bijzondere module, want de vorm en de inhoud staan niet vast, zoals wel het geval is bij alle andere modules.

Deze module stellen we op maat samen voor de persoon die de module gaat doen om zijn of haar doelstelling te bereiken. Die doelstelling kan zijn het doen van een onderzoek en/of het maken van een presentatie op basis daarvan, maar ook verdieping in een aspect van trendonderzoek of trendimplementatie. Een customized training waarvoor wij bij het samenstellen ervan putten uit kennis en ervaring met de standaard trainingen op de Trendacademy en de maatwerk trainingen voor de zakelijke klanten van Rozenbrood.


Individueel & samen

Module * kan zowel individueel als met een enkele andere deelnemers gevolgd worden, bijvoorbeeld collega’s uit een en dezelfde organisatie. We koppelen dan een algemeen spoor van trendtheorie en trendmethodiek aan de individuele trainingssporen van de deelnemers. Zo heb je en een individueel traject maar ook mede-cursisten om mee te sparren.


Praktisch
Deze module kan zowel on- als offline gevolgd worden. Ook een combinatie van on- en offline bijeenkomsten in het traject is mogelijk. Het aantal lessen en de lesduur zijn afhankelijk van het doel van de training.


Prijs
Vanwege het maatwerk kunnen wij voor deze module geen standaard prijs hanteren. Op basis van uw briefing stellen wij graag eenĀ  trainingstraject op maat samen met bijbehorende offerte. Belangstelling? Wij horen graag van u!