DJENNY BRUGMANS
Docent

 

Djenny Brugmans is één van de twee hoofddocenten van de Trendacademy. Haar inhoudelijke trendkennis heeft ze opgedaan als partner in de trendpraktijk van ROZENBROOD. Didactisch was zij al onderlegd via de PABO. Zij is CRKBO gecertificeerd.
Brugmans was voor een dag per week als docent verbonden aan Fontys International Lifestyle Studies in de periode 2013-2014. Ze doceerde aan de Minor en was kerndocent voor de vakken Intuïtief trendwatchen en Concepting in het tweede en vierde jaar.
Daarnaast is zij de vaste gastdocent trendonderzoek bij de Baak in het programma leiderschap. Eerder gaf ze onder andere gastlessen aan de Universiteit van Twente, de Hogeschool Windesheim, de Future Academie van het Ministerie van Sociale Zaken en de School voor Toekomstverkenning.


NANON SOETERS
Docent

 

Nanon Soeters studeerde Kunstgeschiedenis en Kunstbeleid & Management aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Hier deed ze ook haar eerste onderwijservaring op als studentassistent Spaans en Kunstbeleid.
Soeters is partner in ROZENBROOD. Vanuit haar beroepspraktijk als trendwatcher is ze docent aan de Trendacademy.
Verder leservaring deed ze op als vakdocent bij Stylingacademie Artemis in de vakken Cultuurbeschouwing en Prognose. Ook draaide ze de postopleiding Prognose & Strategie voor deze opleiding.
Daarnaast gaf Soeters gastlessen aan onder andere Fontys International Lifestyle Studies en de NHTV Breda.

 


NETWERKEN

 

We zijn actief betrokken bij diverse netwerken, waarbij we niet alleen onze inzichten en kennis delen, maar ook samenwerken om elkaars expertise te versterken.