INTAKE EN INSCHRIJVEN
Belangstelling om het programma van de Trendacademy te volgen maar je hebt nog vragen? Een intakegesprek maakt deel uit van de toelatingsprocedure. In dit gesprek lichten we toe wat de Trendacademy inhoudt. Ook inventariseren we de persoonlijke doelstellingen en eventuele obstakels van de individuele kandidaten. Dit gesprek kan naar keuze telefonisch of op onze locatie gevoerd worden en duurt circa 30 minuten.

 

Wil je een gesprek plannen? Of meteen inschrijven voor Module 1? Klik op contact en geef aan wat je wilt doen en wanneer. Vermeld duidelijk je naam, adres en telefoonnummer. Is het factuuradres anders dan je eigen adres, vermeldt dat dan ook (inc personeelsnummer/ contactpersoon).


VOORWAARDEN
Op inschrijving en de gang van zaken op de Trendacademy zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze worden toegestuurd met de welkomstbrief maar zijn ook hier te vinden:


PRAKTISCH

 

Lestijden Module 1-3, 5
De ochtendlessen zijn van 9.30 tot 13.00 uur.
De middaglessen van 13.30 tot 17.00 uur.

 

Locatie

Casa

Eerste Ringdijkstraat 4
1097 BC Amsterdam

 

Module plus

De onderdelen van deze module kunnen afwijkende lestijden hebben. Ze vinden bovendien soms op een andere locatie plaats dan de gebruikelijke leslocatie.
De tijden en locaties staan vermeld op de pagina’s van de betreffende programmaonderdelen.

 

Aanbod modules
De Modules 1, 2 en 3 worden in een opeenvolgende reeks aangeboden. De cursist kan automatisch doorstromen mits:
• de voorgaande module voor aanvang van de volgende module met goed gevolg is afgesloten;

• er voldoende deelnemers zijn voor de vervolgmodule.
Neem je als cursist een pauze na een module, of kun je om een andere reden niet meteen doorstromen, dan attenderen wij je er vanzelf weer op als er weer de mogelijkheid is om in te stappen.

 

Deelnamecertificaten
Elke reguliere module (1-5) van de ROZENBROOD Trendacademy wordt afgesloten met een presentatie van de deelnemers en een certificaat per gevolgde module. Het deelnamecertificaat is op naam van de deelnemer zoals vermeld bij inschrijving.


PRIJZEN

 

Module 1 t/m 5
De kosten voor een module van de Trendacademy bedragen € 1.595 exclusief BTW. Deze prijs is inclusief lesboek in Module 1, digitale handouts, koffie en thee. in alle modules. In Module 1 moet je daarnaast zelf 1 boek naar keuze aanschaffen.

 

Module Plus

De verschillende onderdelen binnen Module Plus hebben elk hun eigen prijs. Deze staat vermeld bij op de informatiepagina’s van het aanbod van Module Plus.

 

Let op:

Vooraf betaalde modules moeten binnen 2 jaar gevolgd worden. Daarna moet voor het volgen het bedrag van een eventuele prijsverhoging worden bijbetaald.

 

Vooraf betaalde modules worden niet gerestitueerd. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.


KORTINGEN

 

Totaalkorting
Weet je nu al dat je alle drie de basismodules wilt doen? Als je ze in één keer boekt en betaalt, krijg je €150 korting. Voorwaarde is wel dat de factuur voor de modules voldaan is binnen de op de factuur gestelde betalingstermijn.

 

OneDay-korting
Heb je de OneDay-Trendwatching Pressure cooker-training gedaan? Dan bieden we je 10% korting op het volgen van module 1 en op de vervolgmodules die je in één keer boekt en betaalt. Dit aanbod is geldig tot 1 jaar na de datum van de One Day-training.

Als je voor een korting in aanmerking komt, vermeld dit dan bij je aanmelding. Kortingen kunnen niet gecombineerd worden. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

 

Betalen in termijnen
Begint de startmodule pas over een aantal maanden maar wil je zeker zijn van een plek, meld je dan alvast aan en voldoe de voorschotfactuur binnen de gestelde termijn. Het resterende bedrag vragen we dan kort voor aanvang van de module op met een tweede factuur.
Wil je graag in meer termijnen betalen, dan kan dat. Geef dat aan bij de inschrijving dan stemmen wij deelfacturen en betalingstermijnen met je af. Per extra factuur die wij moeten aanmaken rekenen we € 15 administratiekosten.

 

Werktuig PPO – subsidieregeling voor de creatieve en culturele sector
Werk je in de creatieve of culturele sector? Dan is de Werktuig PPO-regeling misschien wel wat voor jou.