NIEUWE LOCATIE
Met ingang van 1 september 2023 geven wij de lessen van de Trendacademy op een nieuwe locatie: Casa in Amsterdam.

 

Deze organisatie met haar bijzondere geschiedenis en designinterieur maakte dat wij ons hier meteen thuis voelden. We begroeten je graag bij Casa! 

 

Casa
Casa werd eind jaren ’50 opgericht met als doel de woningnood onder studenten op te lossen. Een deel van de kamers werd verhuurd aan hotelgasten, waardoor de kamers betaalbaar bleven. Dit is nog steeds het principe van de organisatie maar deze is ondertussen in een zorgvuldig vormgegeven aankleding gestoken.

 

In restaurant East kun je terecht voor koffie of een maaltijd; op het dakterras GAPP kun je genieten van een heerlijk drankje. Het concept zorgt voor een unieke en inspirerende plek met een internationale mix van mensen.

 

Adres
Eerste Ringdijkstraat 4
1097 BC Amsterdam

 

Ruimte

Bij binnenkomst in het atrium zie je op het grote scherm in welke ruimte je die dag de training van de Trendacademy volgt.

 

Toegankelijkheid:
Casa is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is een lift naar de vergaderruimtes op de 1e verdieping. In de parkeergarage is 1 ruime plek voor mensen die slecht ter been zijn. Je kunt deze plek reserveren (zie onder ‘auto’).BEREIKBAARHEID & PARKEREN

Openbaar vervoer:
Station Amsterdam Amstel, 5 min lopen.

 

Fiets:
Casa heeft een fietsenparkeerplek in de ondergrondse garage. De ingang vind je aan de Stephensonstraat. Je kunt je fiets ook in de fietsenrekken op straat parkeren.

 

Auto:
Casa heeft een eigen ondergrondse parkeergarage. Kosten € 4,- per uur met een maximum van € 27,50 per dag. Er zijn 4 oplaadplekken voor elektrische auto’s. Je kunt hier een parkeerplek reserveren in de garage.
Navigeer naar Stephensonstraat 36B, 1097 AH, Amsterdam.

 

Als de garage vol is, kun je parkeren op straat. Hiervoor gelden andere tarieven.
NB: Parkeerkosten zijn niet bij het lesgeld inbegrepen.

 

Een alternatief is park & bike.