TrendConnection is de naam die wij gebruiken voor de activiteiten van Rozenbrood en de Trendacademy om trendprofessionals in opleiding en in wording te helpen professionaliseren. Door kennis en ervaring met elkaar te delen, expertvragen te beantwoorden, samenwerkingspartners te bieden en inspirerende evenementen aan te dragen.

 


Trendmatching

Dit doen we onder de noemer ‘trendmatching’. We maken matches tussen mensen, matchen mensen met opdrachten en met evenementen.

 

Voor onze (oud)cursisten doen wij dat op twee manieren.

 

1

De eerste is in de TrendConnection app groep: een fijn en snel platform om informatie te delen, kennis te vinden en kennis te maken.

 

2

Een tweede manier is via ons platform TrendConnection. Op dit platform bemiddelen we voor de presentaties gemaakt door cursisten van de Trendacademy. Trendprofessionals in wording die nog weinig naam hebben opgebouwd maar een dijk van een presentatie maakten, die het waard is zijn weg in de markt te vinden. Hier zie je meer.


Praktisch

Ben je (oud)cursist van de Trendacademy en wil je in de TrendConnection appgroep? Stuur een appberichtje naar één van de docenten.

 

Ben je (oud)cursist van de Trendacademy en wil je gebruik maken van het TrendConnection platform? Meld je aan via de contactknop en vermeld om welke presentatie(s) het gaat.