TrendConnection is de naam die wij gebruiken voor de activiteiten van Rozenbrood en de Trendacademy om trendprofessionals in opleiding en in wording te helpen professionaliseren. We bieden hen een platform om hun werk op te etaleren en de kans om met andere trendprofessionals te sparren.

Dit doen we onder de noemer ’trendmatching’. We maken matches tussen mensen, matchen mensen met opdrachten en met evenementen.

Hiernaast wordt kort uitgelegd hoe we dat doen. Op de eigen website van TrendConnection krijg je het totale beeld.


Trendmatching

Wij brengen trendmatching op twee manieren in de praktijk:

–  via het platform TrendConnection. Op dit platform bemiddelen we voor de presentaties gemaakt door cursisten van de Trendacademy. Trendprofessionals in wording die nog weinig naam hebben opgebouwd maar een dijk van een presentatie maakten, die het waard is zijn weg in de markt te vinden. Via de button rechts kun je een kijkje nemen op de site.

– via de TrendConnection netwerk activiteiten. Zo is er een app groep: een fijn en snel platform om informatie te delen, kennis te vinden en kennis te maken. Een achter-de-schermentool om verder te professionaliseren en te netwerken speciaal voor (oud) cursisten van de TrendAcademy. Met een aantal leden van de appgroep hebben we het Trendrapport Post Corona uitgebracht (zie rechterkolom). Voor en met de leden organiseren we ook de koffie zoom meeting om elkaar te inspireren, te helpen professionaliseren en te netwerken natuurlijk.


Praktisch

Ben je (oud)cursist van de Trendacademy en wil je in de TrendConnection appgroep? Stuur een appberichtje naar één van de docenten.

Ben je (oud)cursist van de Trendacademy en wil je gebruik maken van het TrendConnection platform? Meld je aan via de contactknop.


KOFFIE ZOOM MEETINGS

Heb je zin om bij te praten met collega trendprofessionals en verstaanders die ook de Trendacademy gevolgd hebben, dan ben je van harte welkom om aan te sluiten bij een van de TrendConnection koffie zoom meetings. Je moet hiervoor aangesloten zijn bij de TrendConnection app groep. Hierin vind je ook de zoomlink kort voor de bijeenkomst. Vooraanmelding is niet nodig.


AGENDA


DDW – nabeschouwing Digitale bijeenkomst
Signaleringen uitwisselen die je hebt opgedaan op de Dutch Design Week. Welke grote lijnen zien we met elkaar?
Datum: 3 november 2022
Tijd: 16.30 – 17.30 uur
Locatie: Zoom
Aanmelden voorafgaand via academy@rozenbrood.nl
Let op: Je kunt alleen deelnemen als je naar DDW geweest bent.
Voor deze bijeenkomst heb je een Miro account nodig. Maak dat van te voren aan!

 

Deze bijeenkomsten staan open voor leden van TrendConnection, het alumninetwerk van de Trendacademy.
Trendrapport Post Corona

In deze bijzondere tijd waarin de wereld halt houdt om te leren omgaan met het coronavirus willen we als toekomstprofessionals ook een steentje bijdragen. Dit doen we in de vorm van een trendrapport. Twaalf trendwachters -sommige nog in opleiding, anderen al professional- leverden een bijdrage aan een trendrapport. Ze schetsen de toekomst na corona. Sommigen schetsen een nabije toekomst voor een specifiek vakgebied; anderen een wereldbeeld voor de verre toekomst. De bijdragen zijn even gevarieerd en veelzijdig als de makers ervan.

 

Het trendrapport is op te vragen via office@rozenbrood.nl