TrendConnection is de naam die wij gebruiken voor de activiteiten van Rozenbrood en de Trendacademy om trendprofessionals in opleiding en in wording te helpen professionaliseren. We bieden hen een platform om hun werk op te etaleren en de kans om met andere trendprofessionals te sparren.

Dit doen we onder de noemer ‘trendmatching’. We maken matches tussen mensen, matchen mensen met opdrachten en met evenementen.


Trendmatching

Wij brengen trendmatching op twee manieren in de praktijk:

–  via ons platform TrendConnection. Op dit platform bemiddelen we voor de presentaties gemaakt door cursisten van de Trendacademy. Trendprofessionals in wording die nog weinig naam hebben opgebouwd maar een dijk van een presentatie maakten, die het waard is zijn weg in de markt te vinden. Via de button rechts kun je een kijkje nemen op de site.

– via de TrendConnection app groep: een fijn en snel platform om informatie te delen, kennis te vinden en kennis te maken. Een achter-de-schermentool om verder te professionaliseren en te netwerken.


Praktisch

Ben je (oud)cursist van de Trendacademy en wil je in de TrendConnection appgroep? Stuur een appberichtje naar één van de docenten.

Ben je (oud)cursist van de Trendacademy en wil je gebruik maken van het TrendConnection platform? Meld je aan via de contactknop.


Trendrapport Post Corona

In deze bijzondere tijd waarin de wereld halt houdt om te leren omgaan met het coronavirus willen we als toekomstprofessionals ook een steentje bijdragen. Dit doen we in de vorm van een trendrapport. Twaalf trendwachters -sommige nog in opleiding, anderen al professional- leverden een bijdrage aan een trendrapport. Ze schetsen de toekomst na corona. Sommigen schetsen een nabije toekomst voor een specifiek vakgebied; anderen een wereldbeeld voor de verre toekomst. De bijdragen zijn even gevarieerd en veelzijdig als de makers ervan.

Het trendrapport is op te vragen via de office@rozenbrood.nl


Koffie • zoom • meetings

Heb je zin om bij te praten met collega trendprofessionals, dan ben je van harte welkom om aan te sluiten bij een van de TrendConnection koffie•zoom•meetings. Deze vinden tweewekelijks op vrijdagmorgen om 10 uur plaats. We delen in een half uurtje onze signaleringen, eventueel onder een thema.