Trendwatching trekt je aan. Eigenlijk ben je er al mee bezig. Je hebt nu eenmaal die antennes en je leest, kijkt en luistert je suf. Je kunt wat je waarneemt en de ideeën en visies die je daarop ontwikkelt al toepassen in je werk. Maar toch wil je meer, en anders: een betere onderbouwing kunnen maken, orde scheppen in je signaleringen, je ideeën beter over het voetlicht kunnen krijgen.

 

Misschien ken je de Trendacademy al. Het volgen van het modulaire trendtrainingsprogramma staat op je verlanglijstje. Maar je bent druk met je werk en de dingen daaromheen. En je twijfelt een beetje: kan ik het niet al? En heb ik er de tijd wel voor?


Als jij jezelf herkent in deze beschrijving hebben we voor jou een pressure-cooker training. In één dag brengen wij je de beginselen van het trendwatchen bij. In theorie maar ook in de praktijk. Zo doe je bijvoorbeeld een trendspottour en leer je de signaleringen te duiden, clusteren en doorvertalen. Gezamenlijk brengen de cursisten de tijdgeest in kaart en ontwikkelen een brede visie op Nederland voor het komende decennium, waaraan je houvast gaat hebben voor je eigen vakgebied.

 

Eén dag waarin je de gaten in je trendfundament kunt opvullen en op een leuke manier je bagage kunt herordenen. Ga jij de uitdaging aan? In One Day! Of misschien wel Day One van een heel nieuw pad?


Programma

1. Theorie | Wat is de theorie achter trends? Wat zijn trends? Wat niet? Welke trends spelen er?

2. Signaleren | Signaleren van trends in trendspottour. Wat zie je? Maar ook: wat zie je niet?

3. Valideren | Hoe zet je je signaleringen om in trendinformatie?

4. Bouwen | Bouwen aan de toekomst door gezamenlijk een trendbeeld neer te zetten.


Certificaat
Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat van Trendacademy-OneDay.
Smaakt de training naar meer en wil je instappen in module 1, dan bieden we je 20% korting op het volgen daarvan. De korting blijft geldig tot een jaar na het volgen van de One Day training.


Voor wie?
OneDay is bedoeld voor professionals die werken en denken op minimaal HBO-niveau. Een intakegesprek maakt deel uit van de inschrijving.


Praktisch

Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Min/max aantal deelnemers: 4-12
Datum: 21 juni 2024

Prijs: € 550 ex btw

Heb je interesse om deel te nemen alleen of met een groep, neem dan contact op via
office@rozenbrood.nl