De ROZENBROOD Trendacademy leert je trendwatchen zoals wij Djenny Brugmans en Nanon Soeters van ROZENBROOD prognose en strategie dat doen. Wij gebruiken de hedendaagse beeldcultuur als informatiebron en communicatiemiddel. Onze intuïtieve signaleringen onderbouwen we met onderzoek.
Graag leren we jou wat wij weten en stimuleren je je eigen beeldtaal te vinden om je signaleringen en aanbevelingen over te brengen aan je publiek. Ook helpen we je zoeken naar jouw positionering in het trendwatchveld.

ROZENBROOD Trendacademy maakt regelmatig gebruik van gastsprekers. Dit zijn mensen uit het brede veld van trendwatchen, maar ook oud-studenten die hun eindpresentatie laten zien en vertellen wat de cursus hen gebracht heeft.


AANWEZIGHEID
Je haalt het meeste uit de Trendacademy als je alle 6 de bijeenkomsten van een module kunt bijwonen. Lukt het je een keer niet om aanwezig te zijn, dan neemt een docent van de Trendacademy de theorie van die les op een andere moment met je door. Je afwezigheid kun je melden via de appgroep die bij jouw module hoort.

Voor Module 3 behoudt de Trendacademy zich het recht voor je niet in te plannen voor de eindpresentaties als je minder dan vier keer aanwezig bent geweest. We plannen dan in overleg een ander moment.

OPZET
De Trendacademy is opgebouwd uit 3 modules van elk 6 bijeenkomsten. Iedere module staat op zichzelf. Je kunt op verschillende momenten van het jaar starten met Module 1, of de cursus vervolgen met Module 2 of 3. Module 1 en 2 sluit je af met een kleine presentatie. Na het volgen van Module 3 heb je een volwaardige trendpresentatie gemaakt.
Op deze pagina vind je een korte omschrijving van de modules. Onder ‘programma’ vind je een uitgebreidere beschrijving en de data.


LESTIJDEN
De lessen bestaan uit één dagdeel en vinden plaats op donderdagen en vrijdagen (tenzij voor een aparte groep of incompany).

Ochtend
9.30-13.00 uur
Inloop vanaf 9.00 uur

Middag
13.30-17.00 uur
Inloop vanaf 13.00 uur

PRIJS
De kosten voor de Trendacademy bedragen met ingang van 1 september 2019 € 1.495,- exclusief BTW per module, inclusief lesboek in Module 1, digitale handouts, koffie en thee. In module 1 moet je daarnaast zelf 1 boek aanschaffen
 
Schrijf je je voor 1 september in en betaal je voor die datum? Dan betaal je voor alle modules die je in 1 keer boekt en betaalt nog de oude prijs van € 1.450 ex btw.

Heb je in de eerste helft van 2019 een module gedaan en doe je een vervolgmodule in de tweede helft en aansluitend in 2020? Dan betaal je nog de module prijs waarmee je van start bent gegaan in 2019: € 1.450,- exclusief BTW.

Boek en betaal je in één keer voor alle drie de modules, dan krijg je € 150,- korting op de totaalprijs exclusief BTW. Het bedrag moet dan wel één maand voor de start van de eerste module overgemaakt zijn. Het wil overigens niet zeggen dat alle modules meteen na elkaar gevolgd moeten worden.

Vooraf betaalde modules moeten binnen 2 jaar gevolgd worden. Daarna moet voor het volgen het bedrag van een eventuele prijsverhoging worden bijbetaald. Vooraf betaalde modules worden niet gerestitueerd. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

 
Inschrijving bij de Trendacademy is pas definitief als de (voorschot-)factuur voldaan is. Zie voor de aanvullende voorwaarden de informatie op de inschrijfpagina.

De verschillende onderdelen binnen Module Plus (M+) hebben elk hun eigen prijs. Deze staat vermeld bij het aanbod van Module Plus (M+).

MODULE 1 • Werken met Trends

Wat zijn trends? Waar vind je ze? Hoe werken ze? Hoe spot je trends in de wereld om je heen? Welke rol speelt beeld hierin?
>> Meer informatie

MODULE 2 • Trendimplementatie

Hoe werk je met trends? Hoe vertaal je ze naar je bedrijf of opdrachtgever? Hoe ontwikkel je scenario’s, concepten en strategieën?
>> Meer informatie

MODULE 3 • Trendcase
Onder begeleiding werk je een case uit tot een volwaardige trendpresentatie. Hoe zet je beeld in als informatiedrager? Hoe maak je een mooie trendpresentatie qua layout en typografie? En hoe word je een goede of nog betere presentator?

>> Meer informatie