PINTEREST van board naar presentatie
Werk je ook zo graag met Pinterest? Het vinden van mooie of spannende beelden en die ordenen op je eigen boards of delen in een groep is leuk om te doen.

 

Maar wat kun je nu met zo’n board? En hoe kun je pinnen voor trends? Is het mogelijk om van hieruit te werken naar een trendpresentatie?

 

In een door Rozenbrood geleide werksessie ondervind je hoe de losse signaleringen van een pinterest board waardevolle informatie in zich dragen. Door de signalen te ordenen naar gemeenschappelijkheid, te structuren, verbanden te leggen en deze te beschrijven labelen we trendclusters die de basis kunnen vormen voor een trendpresentatie.

 

Als je je inschrijft voor de werksessie, krijg je toegang tot een geheim Pinterest boards, waar we met de groep op pinnen binnen een bepaald thema. De werksessie vindt plaats na enkele weken pinnen. Tijdens de werksessie gaan we aan de slag met het geprinte verzamelde materiaal.


Praktisch
1 november 2019 | 13:30 – 17:00
Maximaal aantal deelnemers: 10 personen

 

Trendstudio ROZENBROOD
Warmoesstraat 155
1012 JC Amsterdam

 

Prijs € 125,- excl. btw, inclusief koffie, thee en iets lekkers.
Voertaal: Nederlands
Voor (oud)cursisten.

 

Belangstelling om deel te nemen of heb je nog vragen stuur dan een bericht o.v.v. deelname Pinterest naar office@rozenbrood.nl.

 In verband met de pinopdracht is de uiterste inschrijfdatum 18 oktober!