De Dutch Future Society is een gemeenschap voor en door trendwatchers, futuristen, experts op het gebied van innovatiestrategieën en ieder ander die interesse heeft in de toekomst. Het doel is om een plek te realiseren waar zij elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren en op professioneel vlak kunnen groeien. Dat kan zijn op een event of iets totaal anders: zolang er interactie ontstaat is het streven bereikt.


De World Future Society is de eerste vereniging in de wereld voor mensen die de toekomst onderzoeken, verbeelden en in kaart brengen. Hun missie is om toekomstprofessionals te empoweren, netwerken te bevorderen en kennis een stap verder te brengen.
De organisatie is in 1966 opgericht door Edward Cornish en kende zulke illustere leden als Buckminster FUller, Robert McNamara en Herman Kahn.
Op hun jaarlijkse congres komt de hele wereld samen.
De Dutch Future Society is de Nederlandse branche van deze organisatie.


Het Trendnetwerk van Trendslator bestaat uit experts in het onderzoeken en vertalen van trends. Ze zijn werkzaam in de toekomstindustrie maar in verschillende disciplines zoals innovatie, strategie- en conceptontwikkeling, marketing en vormgeving.


ROZENBROOD is de organisatie achter TrendConnection, platform voor trendmatching. Het platform biedt een gevarieerd aanbod aan trendpresentaties en trendwerkvormen.


ROZENBROOD is ook te boeken via ZIJSPREEKT, het sprekersburo voor vrouwelijke deskundigen.