TRENDCONSULT
Heeft u geen tijd voor een trendpresentatie maar wel behoefte aan een inspirerende sparringpartner voor een dag of dagdeel? Dan kunt u een trendconsult van ROZENBROOD aanvragen.
In het consult toetst ROZENBROOD samen met u uw innovatieve ideeën aan de trendpraktijk. Aan de hand van een stappenschema zetten we in een dagdeel uw vraag op de trendkaart. Uitkomst is een trendmatige onderbouwing van uw idee of denkrichting gekoppeld aan de identiteit van uw merk of bedrijf.
Vaak liggen er nog meer trendwaarden binnen bereik waardoor het product of zijn vermarkting nog sterker kan worden.
Desgewenst kunnen wij de onderliggende waarden ook voor u verbeelden ter inspiratie.


TRENDRAPPORT OP MAAT
U wilt zich laten inspireren door trends uit binnen- en buitenland, maar heeft geen tijd of budget voor een trendpresentatie. ROZENBROOD kan dan een trendrapport op maat maken. Dit is een inspiratierapport dat specifiek als antwoord op uw vraag wordt samengesteld. Het gaat daarbij om een trendhorizon van maximaal vijf jaar.
Het rapport bevat korte observaties, innovatieve voorbeelden en bronnen voor verdere verdieping.
ROZENBROOD maakt dergelijke rapporten al voor onder andere KLM, Fassbender Touringcars en NPN drukkers.


TRENDWATCHER AAN TAFEL
Heeft u trend gerelateerde vragen? Of een sessie waarin u professionals met verschillende visies om de tafel wilt uitnodigen? U kunt dan een trendwatcher van ROZENBROOD aan tafel vragen om in ons hoofd te graven.