TRENDCONSULT
Vanuit de overtuiging dat trendwatching een vak is dat vaardigheden vereist, in plaats van een aangeboren gave, leren de trendwatchers van ROZENBROOD ook andere professionals trendwatchen.

 

ROZENBROOD spot niet alleen trends, maar ook trendwatchers!

 

Vanuit hun onderwijservaring en netwerk kent ROZENBROOD de nodige trendwatchers, zowel beginnend aan een eigen praktijk als gepokt en gemazeld in het vak. Feit is dat deze mensen trendpresentaties maken, die het waard zijn om gezien en gehoord te worden. En terwijl we de vraag naar trendpresentaties zien groeien, merken we dat vraag en aanbod lang niet altijd bij elkaar komen.


Onder de naam TrendConnection heeft ROZENBROOD een ‘platform voor trendmatching’ in het leven geroepen: het matchen van de vraag om inspiratie vanuit bedrijven en overheden met bestaande presentaties van trendwatchers. TrendConnection is het platform voor trendmatching. Omdat opdrachtgevers de bekende trendwatchers wel kunnen vinden en vaak op zoek zijn naar een specifieke insteek of onderwerp, kun je zoeken op onderwerp, maar ook op categorie, taal en de beschikbaarheid van een workshop.

 


Op zoek naar een trendlezing?
TrendConnection biedt op deze manier het bedrijfsleven, overheden en organisaties/verenigingen de mogelijkheid informatie en inspiratie in te huren tegen aantrekkelijke tarieven.