LOCATIE

Van de tuinen van Amsterdam tot kaatsbaan, van tabaksfirma tot pension, van mode-atelier naar inspirerende locatie is de geschiedenis in een notendop van onze historische locatie aan de Warmoesstraat. Pal achter de Bijenkorf gelegen zitten we in de bruisende binnenstad, maar onze ruimtes zijn rustig en licht.De Trendspace en de Trendstudio zijn van ROZENBROOD en de Trendacademy.
Dit biedt ook mogelijkheden uw programma voor de dag te verrijken met een trendtour, trendpresentatie of workshop.


REFERENTIES
“Ik beveel Rozenbrood zeer aan als vergaderlocatie. Midden in het rumoerige centrum van de binnenstad bevindt zich een oase van rust. De Trendstudio is een mooie lichte en rustgevende ruimte waar wij met veel plezier vergaderd hebben. Ook de lunch, die we in de Trendspace en op het dakterras konden nuttigen was heerlijk. Het personeel was zeer vriendelijk en flexibel. Kortom, een aanrader!”

Lucas Bols
– Marieke Kraan –


“Afgelopen maand hadden wij tweemaal een externe training in de Trendstudio. Een fijne locatie die ontzettend centraal ligt in de binnenstad van Amsterdam en daardoor voor iedereen makkelijk te bereiken is”.

“Als je eenmaal naar binnen stapt, merk je echter niks meer van de drukte op straat en kom je terecht in een rustige en lichte ruimte – ideaal voor onze groep (10+) om ons af te sluiten en te focussen op de training”.

“Vanuit de studio werden we geholpen door een vriendelijke host die ons wegwijs maakte, van alle materialen voorzag en uitleg gaf over het keukentje waar we koffie en thee konden pakken. Ook de lunch was goed geregeld”.

“Al met al een locatie die we aan zouden raden voor kleine tot middelgrote groepen”.

– Floortje –

TRENDSTUDIO • aan de slag
55 m2 | 14 • 35 p vergaderen • presentatie • workshop
De Trendstudio is met zijn betonnen vloer en witte muren het ideale canvas voor brainstormsessies en workshops. Vanuit de stilte van de ruimte, stap je voor inspiratie even de Warmoesstraat in.
De 5 grote tafels in de studio kunnen in verschillende opstellingen gezet worden. De ruimte beschikt over een groot daklicht, vaste beamer, projectiewand en verduisteringsgordijn.

TRENDSPACE • moderne tuinkamer
27 m2 | 2 • 12 p vergaderen
De Trendspace is een hoge, lichte ruimte aan gelegen aan de achterkant van een historisch pand in de Warmoesstraat. Het is er rustig: ideaal voor een stevige vergader- of brainstormsessie. Erna of als breakout stap je zo de bruisende binnenstad in. Openslaande deuren naar een klein dakterras zorgen voor de broodnodige ademruimte. Even genieten van een kop lekkere koffie in het zonnetje?