DE KRACHT VAN HET AMBACHT

Wat is ambacht en waarom schreeuwt de maatschappij om het ambachtelijke? Waar komt die behoefte vandaan en waar gaat het naar toe?

 

Met deze presentatie neemt de spreker u mee in de wereld van het ambacht. Hoe ziet de wereld eruit zonder makers? Welke vormen van maken zijn er nu en hoe ontwikkelen die zich in de nabije toekomst? En sluit handwerk technologie uit? In sterke beelden en woorden worden bedreigingen en kansen van het handwerk uiteengezet.

 

Tijdens de presentatie gaat de toehoorders ook zelf aan de slag om letterlijk de toegevoegde waarde van het maken te ervaren. De presentatie nodigt op deze manier uit om de betekenis te vinden van de vakman in jezelf.

 


De presentatie is beeldend sterk en kan mensen op veel niveau’s aanspreken. De presentatie is geschikt voor mensen die professioneel bezig zijn als maker en benieuwd zijn naar de toekomst, of werken met makers in onderwijs, vakorganisaties of samenwerkingsverbanden. Ook is de trendlezing in te zetten als fijne algemene presentatie voor een breder netwerk.

  work | lifestyle


  30 – 40 min


  500 – 1000


 NL


  tot 2025