TC NETWERK

TrendConnection is ontstaan uit het netwerk van de cursisten van de Rozenbrood Trendacademy. Zij zijn de voornaamste aanbieders van trendpresentaties op dit platform.

 

Daarnaast is TrendConnection ook een platform voor hen. Het verbindt niet alleen externe clienten met trends en trendwatchers maar verbindt ook de trendwatchers onderling. Achter de schermen in een linkedin groep en een appgroep delen we met elkaar informatie, ervaringen en expertisevragen. Ook zijn we bezig met de eerste gezamenlijke projecten op te starten. Dit netwerk heeft namelijk zoveel specifieke kennis  trendkennis in huis!

 

In mei  2020 traden we voor het eerst met een product naar buiten. Kijk hiervoor onder ‘trendrapport’.

Niets missen van TrendConnection, de Trendacademy en Rozenbrood?? Abonneer je dan op de nieuwsbrief Picturing the Future!


TRENDMATCHING

Wij brengen trendmatching op twee manieren in de praktijk:

–  via ons platform TrendConnection. Op dit platform bemiddelen we voor de presentaties gemaakt door cursisten van de Trendacademy. Trendprofessionals in wording die nog weinig naam hebben opgebouwd maar een dijk van een presentatie maakten, die het waard is zijn weg in de markt te vinden. Via de button rechts kun je een kijkje nemen op de site.

– via de TrendConnection app groep: een fijn en snel platform om informatie te delen, kennis te vinden en kennis te maken. Een achter-de-schermentool om verder te professionaliseren en te netwerken.


Koffie • zoom • meetings

Heb je zin om bij te praten met collega trendprofessionals, dan ben je van harte welkom om aan te sluiten bij een van de TrendConnection koffie•zoom•meetings. Deze vinden tweewekelijks op vrijdagmorgen om 10 uur plaats. We delen in een half uurtje onze signaleringen, eventueel onder een thema.


Praktisch

Ben je (oud)cursist van de Trendacademy en wil je in de TrendConnection appgroep? Stuur een appberichtje naar één van de docenten.

Ben je (oud)cursist van de Trendacademy en wil je gebruik maken van het TrendConnection platform? Meld je aan via de contactknop.