TC NETWERK

TrendConnection is ontstaan uit het netwerk van de cursisten van de Rozenbrood Trendacademy. Zij zijn de voornaamste aanbieders van trendpresentaties op dit platform.

 

Daarnaast is TrendConnection ook een platform voor hen. Het verbindt niet alleen externe clienten met trends en trendwatchers maar verbindt ook de trendwatchers onderling. Achter de schermen in een linkedin groep en een appgroep delen we met elkaar informatie, ervaringen en expertisevragen. Ook zijn we bezig met de eerste gezamenlijke projecten op te starten. Dit netwerk heeft namelijk zoveel specifieke kennis trendkennis in huis!

Het trendrapport Post Corona is het eerste gezamenlijke product. Kijk hiervoor onder ’trendrapport’.

Niets missen van TrendConnection, de Trendacademy en Rozenbrood?? Abonneer je dan op de nieuwsbrief Picturing the Future!

Praktisch

Ben je (oud)cursist van de Trendacademy en wil je in de TrendConnection appgroep? Stuur een appberichtje naar één van de docenten.

Ben je (oud)cursist van de Trendacademy en wil je gebruik maken van het TrendConnection platform? Meld je aan via de contactknop.


TRENDMATCHING

Wij brengen trendmatching op twee manieren in de praktijk:

–  via het platform TrendConnection. Op dit platform bemiddelen we voor de presentaties gemaakt door cursisten van de Trendacademy. Trendprofessionals in wording die nog weinig naam hebben opgebouwd maar een dijk van een presentatie maakten, die het waard is zijn weg in de markt te vinden. Via de button rechts kun je een kijkje nemen op de site.

– via de TrendConnection netwerk activiteiten. Zo is er een app groep: een fijn en snel platform om informatie te delen, kennis te vinden en kennis te maken. Een achter-de-schermentool om verder te professionaliseren en te netwerken speciaal voor (oud) cursisten van de TrendAcademy. Met een aantal leden van de appgroep hebben we het Trendrapport Post Corona uitgebracht (zie rechterkolom). Voor en met de leden organiseren we ook de koffie zoom meeting om elkaar te inspireren, te helpen professionaliseren en te netwerken natuurlijk.


KOFFIE ZOOM MEETINGS

Heb je zin om bij te praten met collega trendprofessionals, dan ben je van harte welkom om aan te sluiten bij een van de TrendConnection koffie zoom meetings. Je moet hiervoor aangesloten zijn bij de TrendConnection app groep. Hierin vind je ook de zoomlink kort voor de bijeenkomst. Vooraanmelding is niet nodig.


AGENDA