WAT

TrendConnection biedt de mogelijkheid snel een inspirerende trendlezing of presentatie te vinden over trends op verschillende gebieden van zowel jonge als al meer ervaren trendwatchers.


WAAROM

Trendwatching is een jong vak in ontwikkeling. Er worden veel goede presentaties gemaakt als aanbod, maar opdrachtgevers kunnen niet altijd vinden wat ze zoeken. Als u niet perse op zoek bent naar een grote naam maar wel naar inspiratie en trendinformatie kan TrendConnection u aan een trendpresentatie helpen die past bij uw doel en doelgroep.


HOE

Op deze site kunt u een trendlezing zoeken op categorie door te klikken op de symbolen. Per categorie worden alle beschikbare presentaties getoond. Voor nadere omschrijving kunt u doorklikken. Per presentaties kunt u aan de hand van de symbolen zien hoe lang de presentatie duurt, of hij ook in andere talen beschikbaar is, of er een workshop aan vast gekoppeld kan worden en in welke prijscategorie deze valt.

Heeft u een of meer presentaties gevonden die u aanspreken, vult u dan het boekingsformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.


WAARVOOR

Trendpresentaties zijn bruikbaar voor uiteenlopende doelen:
– een overzicht geven van huidige ontwikkelingen in het algemeen, of op een specifiek gebied;
– het schetsen van een toekomstbeeld;
– inspiratie bieden voor nieuwe producten of diensten;
– teambuilding;
– input geven om concepten te ontwikkelen;
– richting geven aan strategie.
Graag brengt TrendConnection samen met u het doel en de doelgroep van uw bijeenkomst in kaart. We zoeken dan een passende presentatie met u uit.


WIE

TrendConnection is een initiatief van ROZENBROOD en de Trendacademy. De Trendacademy levert jaarlijks ca 30 nieuwe trendprofessionals af met presentaties op specifieke onderwerpen, getraind door Djenny Brugmans en Nanon Soeters, de trendwatchers van ROZENBROOD. Uit deze trendtalenten en selecteren zij mensen voor deelname aan TrendConnection. Daarnaast zijn natuurlijk ook andere trendprofessionals welkom hun werk bij ons onder te brengen.


NOG MEER VRAGEN

Heeft u nog meer vragen? Kijk dan op de FAQ pagina of neem contact met ons op.