HOE KAN IK ZOEKEN?

Op deze site kunt u een trendlezing zoeken op categorie. Deze vindt u in de tekstbalk op de homepage. Per categorie worden alle beschikbare presentaties getoond. Voor nadere omschrijving kunt u doorklikken. Per presentatie kunt u aan de hand van de symbolen zien hoe lang de presentatie duurt, of hij ook in andere talen beschikbaar is, of er een workshop aan vast gekoppeld kan worden en in welke prijscategorie deze valt. Via de symbolen klikt u door naar de trendlezingen in dezelfde categorie. Een tweede zoekmogelijkheid is zoeken op tags. Deze vindt u onderaan de presentatie – beschrijvingen. Klikken op een tag levert een overzicht van mogelijke andere presentaties met dezelfde tag.
Heeft u een of meer presentaties gevonden die u aanspreken, vult u dan het boekingsformulier in.


HOE BOEK IK EEN LEZING?

Bij elke lezing vindt u een boekingsknop die leidt naar een aanvraagformulier. Klik op de knop en vul uw gegevens in. Aan de hand van dit formulier neemt TrendConnection contact met u op om de boeking te bespreken. De boeking is pas definitief als een boekingsovereenkomst is gesloten.


HOE WERKT EEN BOEKING?

Een boeking werkt als volgt:
1. U vult het boekingsformulier voor de presentatie(s) van uw keuze in.
2. Onze officemanager neemt contact met u op voor het doornemen van de details.
3. U krijgt een boekingscontract opdrachtgever en een (voorschot)factuur; de trendwatcher krijgt een boekingscontract deelnemer.
4. Na ondertekening van de contracten krijgt u als opdrachtgever een biografie van de spreker.
De boeking is nu rond. Onze officemanager is aanspreekpunt voor logistieke, pr en organisatorische vragen van beide partijen voor het uitvoeren van de opdracht.


KAN IK EEN ADVIES KRIJGEN?
Hulp nodig bij het maken van een keuze? Vul een boekingsformulier in bij een presentatie die in de buurt komt van wat u wilt. Of neem direct contact op met Nanon Soeters of Djenny Brugmans.


KOOP IK DE PRESENTATIE?
De trendpresentatie blijft eigendom van de trendwatcher. U koopt het presenteren van de trendlezing. De presentatie is auteursrechtelijk beschermd voor zowel het intellectueel eigendom van de maker als de beeldrechten van de gebruikte beelden. Verdere openbaarmaking door de opdrachtgever is dus niet toegestaan. Zie hiervoor ook onze voorwaarden. U krijgt de presentatie dus ook niet voor intern gebruik. Desgewenst is vaak wel een samenvattende handout beschikbaar, digitaal of op papier.


WAT BETEKENEN DE SYMBOLEN?

Als u vaker boekt, wijzen de symbolen en ikonen snel de weg naar de verschillende categorieën, prijssegmenten, tijdsduur van de presentaties en naar de mogelijke extra’s, zoals een presentatie in een andere taal of een workshop.
Uitleg van de symbolen vindt u onder ‘legenda’.


KAN DE PRESENTATIE AANGEPAST WORDEN AAN MIJN EVENT?
Als u de trendpresentatie wilt inzetten voor een specifiek doel, doelgroep of gelegenheid, kan de presentatie aangepast worden. Van het toevoegen tot een congres- of jubileumlogo, tot het doorvertalen van de trends naar uw branche of bedrijf, alles is mogelijk. Voor grote aanpassingen maken wij in overleg met de trendwatcher een passende offerte voor de meerkosten.


KAN IK ZOEKEN OP SPREKER?
De bij TrendConnection aangesloten sprekers vindt u niet met naam en toenaam op de website. Zij zijn vaak nog niet breed bekend, omdat ze beginnend trendwatcher zijn, of in het geval van de senior trendwatchers omdat ze uitsluitend b2b werkten. Het zoeksystemen werkt dus op de inhoud van de trendlezingen. Vanzelfsprekend sturen wij u na boeking een biografie en foto van de spreker toe.


HOE WORD IK TRENDWATCHER?
Geïnspireerd geraakt door de omschrijvingen van de lezingen? Belangstelling om zelf trends te leren watchen?
ROZENBROOD, de organisatie achter TrendConnection, heeft een eigen Trendacademy. Het is een modulair opgezet programma dat zowel de theorie overbrengt als de praktijk van het trendwatchen aanleert. Deelnemers moeten minimaal 26 jaar zijn.
Jonger dan 26? Bij de Fontys Hogeschool in Tilburg wordt de opleiding International Lifestyle Studies aangeboden, plus een minor Trendwatching.


HOE MELD IK ME AAN?
Heeft u zelf een trendpresentatie gemaakt die u wilt aanbieden via het TrendConnection platform? Neem dan contact met ons op.