TRENDS TOEPASSEN

Trends zijn er in alle soorten en maten. Maar wat zijn trends? Waar komen trends vandaan? Hoe onderscheid je een hype van een trend? Wat zijn de actuele trends?
En vooral: wat kun je met die trends?

 

In een vlotte presentatie behandelt de spreker de actuele trends voor de komende paar jaren, die ons als mens en bedrijf of organisatie allemaal raken. Vervolgens krijgt u als toehoorder praktische handvatten aangereikt voor hoe u die trends zelf kunt volgen en toepassen op uw eigen bedrijf, product of dienst.

 

Als u ook kiest voor de bijbehorende workshop maakt u kennis met de kunst van het trends toepassen en leert u zelf trends te combineren. Op deze manier maakt u zich trends ‘eigen’ en verlaat u met concrete kansen de zaal.

 

Deze trendpresentatie en workshop zijn geschikt voor ondernemers of andere doelgerichte groepen die in korte tijd grip willen krijgen op trends en er in hun werk mee aan de slag willen. De trendlezing is schaalbaar in tijdsduur en kan dus aan uw programma worden aangepast. De bijbehorende workshop om met trends te leren werken is optioneel. De workshop duurt minimaal 45 minuten en maximaal 1,5 uur.

  trendwatching


  30 – 60 min


  1000


  750


 NL


  tot 2022