FEED MY NEED

Eten doen we elke dag maar hoe eten we in de nabije toekomst? Technoligisering en ambachtelijkheid, fastfood en slow food, thuis bezorgd en zelf verbouwd zijn maar enkele van de tegengestelde trends die zich op hetzelfde moment voordoen.

 

Deze trendpresentatie toont op basis van veranderende consumentenwaarden in vier clusters waar nu kansen liggen voor voedselproductie, -verpakking, -distributie en -consumptie. Gezien worden in zijn eetbehoeftes is voor de consument enorm belangrijk, hoe specifiek zijn eet-identiteit dan ook mag zijn.

 

Aan het eind blikt de spreker vooruit naar 2025 en verder. Is het denkbaar dat aardappels dan in de stad verbouwd worden? Is het denkbaar dat we de voedselproducten dan kunnen inzetten op hun medische werking naast hun voedingswaarde? En drijven er dan straks boerderijen voor de Noordzeekust?


Deze presentatie toont de consumentenwaarden van nu en morgen met aansprekende voorbeelden hoe andere bedrijven daar vorm aan geven. De presentatie is geschikt voor foodprofessionals op alle gebieden, van producent tot horeca-uitbater, van groothandel tot branche organisatie.

 

In een workshop (optioneel) kan met de trends gewerkt worden om te komen tot een trendbeeld voor de deelnemers of ideeën voor nieuwe concepten te genereren.

  food


  45 – 60 min


  5000 – 5500


 NL


  op aanvraag


  tot 2040