De Trendstudio is met zijn betonnen vloer en witte muren het ideale canvas voor trainingen, brainstormsessies en workshops. Het is dan ook het hart van de Trendacademy.


Voorzieningen
De grote tafels in de studio kunnen in verschillende opstellingen gezet worden. De ruimte beschikt over een groot daklicht, vaste beamer, projectiewand en verduisteringsgordijn. We zetten lekkere koffie voor je met een koffiemachine die per kopje de bonen maalt en schuimen je melk op voor een lekkere cappuccino. Koffie, thee en wat lekkers zit bij de prijs van de modules inbegrepen.
In de Warmoesstraat en omgeving zitten diverse winkels en restaurants voor een leuke lunch of borrel voorafgaand aan of na je training.

Locatie
Kom je met de trein vanaf het station en past het je om vroeg te vertrekken dan is dit je eerste trendtour. Wanneer je voor de Beurs van Berlage links richting de Warmoesstraat loopt is er al een wereld aan je voorbij gegaan voordat we zijn begonnen. Kom je met de auto hebben we hier ook een aantal mogelijkheden opgenomen. Let op, voor sommige locaties moet je vooraf reserveren.


Openbaar vervoer
Kom je met de trein vanaf het station en past het je om vroeg te vertrekken dan is dit je eerste trendtour. Wanneer je voor de Beurs van Berlage links richting de Warmoesstraat loopt is er al een wereld aan je voorbij gegaan voordat we zijn begonnen.
Vanaf het Centraal Station
6-8 loopminuten CS


Parkeren in de buurt
De Trendstudio ligt pal achter de Bijenkorf met bijbehorende parkeergarage en vlak naast parkeergarage Krasnapolsky. De parkeergarage onder het Centraal Station is makkelijker te bereiken is. U kunt hier ook een parkeerplek reserveren. Vanaf het station en de parkeergarage daar is het 6-8 minuten lopen naar de Trendspace. Een meer budgetvriendelijke optie die iets verder lopen is, is parkeergarage Oosterdok.

Deze ruimte huren
De Trendstudio is niet altijd in gebruik voor de Trendacademy en is dan te huur voor uw eigen sessie.

training • vergadering • presentatie • workshop • netwerkbijeenkomst

Locatie Warmoesstraat 155, 1012 JC  Amsterdam
Ligging
In stadscentrum

Aantal personen 14 – 35
Ruimte 55 m2
Facilitaire voorzieningen Wifi • flip-over • scherm en beamer
Bereikbaarheid 6-8 loopminuten vanaf CS
Parkeergelegenheid Bijenkorf • Krasnapolsky • P1 Centraal Station • Oosterdok