Verandering locatie
Onze Trendstudio was met zijn industriële uitstraling en creatieve aankleding het ideale canvas voor trainingen, brainstormsessies en workshops. Het was dan ook het hart van de Trendacademy en de werksessies van Rozenbrood. Alles wat de Trendstudio zo ideaal maakte -hartje bruisend Amsterdam, op 6 min lopen van het Centraal Station dus goed bereikbaar met OV- is in het covid19 tijdperk verre van ideaal. We hebben de Trendstudio daarom gesloten en een nieuwe locatie gezocht. En gevonden!

 

Studio Zeeburg
Met ingang van 1 januari 2020 vinden de lessen van de Trendacademy plaats in Studio Zeeburg in Amsterdam. Het is een karakteristieke ruimte met een mooie foyer, heerlijke koffie en een gastvrije host. De locatie is te bereiken met openbaar vervoer. Ook zijn er voldoende parkeerplekken in de straat voor wie de voorkeur geeft aan individueel vervoer (tegen een voor Amsterdam schappelijk tarief).

 

De lesruimte is ruim zodat we goed 1,5 meter afstand kunnen houden. Hiernaast krijg je een indruk. Wij zien het helemaal zitten en verwelkomen je graag op vrijdagen in (Trend)Studio Zeeburg!


Adres
Studio Zeeburg Amsterdam
Zeeburgerpad 58 | 1019 AC

 

Met openbaar vervoer:
Vanaf Amsterdam CS
stadsbus 22 | halte Veelaan | 3 min lopen

Vanaf Amsterdam Amstel
Stadsbus 65 | halte Veelaan | 3 min lopen

 

Met de auto:
– parkeergelegenheid in de straat.
– € 4,50 per uur
parkeergarage Zeeburg op 1,5 km.