TRENDSPACE • moderne tuinkamer
De Trendspace is een hoge, lichte ruimte aan gelegen aan de achterkant van een historisch pand in de Warmoesstraat. Het is er rustig: ideaal voor een stevige vergader- of brainstormsessie. Erna of als breakout stap je zo de bruisende binnenstad in. Openslaande deuren naar een klein dakterras zorgen voor de broodnodige ademruimte. Even genieten van een kop lekkere koffie in het zonnetje?

 

Voorzieningen
In de Trendspace heb je de beschikking over een grote vergadertafel en diverse zitvormen. Als er een beamer nodig is, regelen we een throw beamer. In de Warmoesstraat zitten diverse lekkere winkels die graag lunches en (gezonde) snacks aanleveren. We kunnen ook catering voor u regelen. De ruimte beschikt over een koelkast, gasfornuis en vaatwasser. Koffie maak je met een Nespresso apparaat, het schuim voor je cappucino maak je perfect met een simpel te bedienen opschuimer.

 

Workshopmaterialen zoals stiften, post-its, een flip-over of grote werkvellen zijn beschikbaar. De prijs hiervoor is op aanvraag, afhankelijk van de hoeveelheid personen en materialen.
Voor vragen is er een host op afroep beschikbaar.
De ruimte beschikt niet over airconditioning.

 

Parkeren in de buurt
De Trendspace ligt pal achter de Bijenkorf met bijbehorende parkeergarage en vlak naast parkeergarage Krasnapolsky. De parkeergarage onder het Centraal Station is makkelijk te bereiken is. U kunt hier ook een parkeerplek reserveren. Vanaf het station en de parkeergarage daar is het 6-8 minuten lopen naar de Trendspace. Een meer budgetvriendelijke optie die iets verder lopen is, is parkeergarage Oosterdok.

 

Meer ruimte nodig?
De Trendstudio en de Trendspace zijn natuurlijk ook met elkaar te combineren. Hard aan de slag in de Trendstudio terwijl in de Trendspace de lunch bereid wordt?

 

Extra’s
Inspiratie nodig? De trendprofessionals achter de Trendspace bieden graag op offertebasis een trendworkshop of trendtour aan als creatieve en inspirerende invulling van (een deel van) uw dag.

 

Contact
Belangstelling voor onze ruimte(s) of heeft u vragen? Of wilt u een keer komen kijken?
Neem contact op via +31 (0)6 30 29 86 87 of office@rozenbrood.nl
Onze officemanager neemt aansluitend contact met u op.

vergadering • brainstormsessie • werksessie

Ligging In stadscentrum
Aantal personen 2 – 12
Ruimte 27 m2
Facilitaire voorzieningen Wifi • flip-over • beamer
Bereikbaarheid 6-8 loopminuten CS
Parkeergelegenheid Bijenkorf • Krasnapolsky • P1 CS • Oosterdok
Extra’s dakterras • Trendstudio in hetzelfde pand