DJENNY BRUGMANS
Docent

 

Djenny Brugmans is één van de twee hoofddocenten van de Trendacademy. Haar inhoudelijke trendkennis heeft ze opgedaan als partner in de trendpraktijk van ROZENBROOD. Didactisch was zij al onderlegd via de PABO. Zij is CRKBO gecertificeerd.
Brugmans was voor een dag per week als docent verbonden aan Fontys International Lifestyle Studies in de periode 2013-2014. Ze doceerde aan de Minor en was kerndocent voor de vakken Intuïtief trendwatchen en Concepting in het tweede en vierde jaar.
Daarnaast gaf ze onder andere gastlessen aan de Universiteit van Twente, de Hogeschool Windesheim, de Future Academie van het Ministerie van Sociale Zaken en de School voor Toekomstverkenning.


NANON SOETERS
Docent

 

Nanon Soeters studeerde Kunstgeschiedenis en Kunstbeleid & Management aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Hier deed ze ook haar eerste onderwijservaring op als studentassistent Spaans en Kunstbeleid.
Soeters is partner in ROZENBROOD. Vanuit haar beroepspraktijk als trendwatcher is ze docent aan de Trendacademy.
Verder leservaring deed ze op als vakdocent bij Stylingacademie Artemis in de vakken Cultuurbeschouwing en Prognose. Ook draaide ze de postopleiding Prognose & Strategie voor deze opleiding.
Daarnaast gaf Soeters gastlessen aan onder andere Fontys International Lifestyle Studies en de NHTV Breda.

 


SAAR VAN DER SPEK
Programmamaker

 

Saar van der Spek is opgeleid als historicus, stylist en trendonderzoeker. Na jarenlang als freelance projectleider en programmamaker in de culturele sector te hebben gewerkt, maakte zij in 2014 de overstap naar trend research. Daarin combineert zij haar organisatiekracht, analytisch denkvermogen en gevoel voor beeld. Saar is onder andere als docent Trendanalyse en Living verbonden aan Fontys International Lifestyle Studies. Daarnaast doet zij op freelance basis onderzoek naar trends. Hierin richt zij zich vooral op wonen, werken en samenleven in de stad van de toekomst en de ‘zachte kant van de stenen’. Voor de Trendacademy coördineert Saar het programma M+, waarin zowel workshops op het gebied van praktische vaardigheden als trendinhoudelijke verdieping een plek krijgen.