Events en Media
De Trendacademy treedt niet in de openbaarheid met de lessen of werk van de cursisten. Elke cursist volgt zijn persoonlijke traject om trendbegrip te krijgen en dit toe te passen binnen zijn vakgebied.

In 2014 / 2015 /2016 organiseerde ROZENBROOD het trendevent ‘Picturing the Future’. In de grote zaal van Pakhuis de Zwijger lieten 200 mensen zich inspireren en op de hoogte brengen van trends.

Ook bij Class 2015 stonden er weer trendpresentaties over uiteenlopende onderwerpen op het programma. Ze varieerden daarbij ook in toepasbaarheid en tijdshorizon: van aanbevelingen waarmee je onmiddellijk aan de slag kunt tot inspirerende presentaties voor de langere termijn zonder implementatie vorm. Kortom, net zo divers als onze cursisten zelf.

Voor het publiek biedt het event de mogelijkheid om in één middag bijgespijkerd te raken op trendgebied. Of je nu komt voor een specifieke lezing of om een beter begrip te krijgen van wat trendwatching nu eigenlijk is, je neemt er veel van mee. En wie weet wat daar allemaal uit voortkomt!

 

 

 

Picturing The Future

PTF 2016:
Class 2016: trendpresentaties van onze cursisten (NL);
Trends Galore 2016: ander trendtalent (EN);
PTF 2015: een overzicht van sprekers en onderwerpen in de editie van 2015;
PTF 2014: een overzicht van sprekers en onderwerpen in de editie van 2014;

#getinspired