CORONA UPDATE

1 september 2021
Inmiddels is de Trendacademy weer van start gegaan! Op onze nieuwe locatie aan de Utrechtsedwarsstraat in Amsterdam kunnen we fijn weer in real life les geven. De gangen zijn er breed en ons leslokaal is ruim. Wie nog steeds 1,5 meter afstand wil hanteren kan dat gemakkelijk doen. In de foyer en het leslokaal is desinfecterende handgel aanwezig. We hanteren  een coronaprotocol waarin we mensen vragen om hun verantwoordelijkheid te nemen. Wie verkouden en ziek is, heeft geen toegang tot de les en kan deze online inhalen.

CORONA VERVOLG

12 oktober 2020

 

En toen waren we alweer 5 maanden verder. Onze cursisten hebben met goed gevolg de lopende modules voltooid, zij het met enige vertraging.

 

In september hebben wij geen nieuwe modules van de Trendacademy opgestart. Voor de vervolgmodules twijfelden we. Een enquête onder onze (aankomende) cursisten wees uit dat bijna iedereen ons persoonlijke onderwijs liever offline volgt. En dat onze fijne locatie, gelegen in het hart van bruisend Amsterdam pal achter de Bijenkorf, nu een obstakel was geworden in plaats van een aanwinst. Goed bereikbaar met OV en weinig parkeermogelijkheden werkt natuurlijk niet in het coronatijdperk.

 

We hebben dus besloten de Trendacademy pas weer in januari 2020 voort te zetten. Daarnaast hebben we de huur van onze fijne leslocatie, de Trendstudio, opgezegd. We zijn druk bezig met ons werk als trendwatchers en natuurlijk ondertussen op zoek naar een nieuwe locatie.

 

Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


POST – CORONA

mei 2020

Op de Trendacademy geven we les aan professionals die willen weten wat trends zijn en hoe zij ermee kunnen werken. We doen dat in onze mooie Trendstudio hartje Amsterdam. Onze cursisten komen daarheen vanuit het hele land, steeds vaker ook uit het buitenland. Ons onderwijs is hoogwaardig, kleinschalig en persoonlijk.

 

Dit was twee maanden geleden nog hoe het ging. Inmiddels kunnen we uit veiligheidsoverwegingen niet meer zo werken natuurlijk. De lopende modules zijn bijna afgerond. Onze cursisten zijn gelukkig flexibel en proberen met ons de nieuwe technieken uit die we gebruiken om de lessen online voort te zetten en toch gezamenlijk op locatie af te ronden.

 

Onze nieuwe modules starten in september. In de tussentijd hebben wij uitgezocht hoe wij de digitale technieken gaan integreren vanaf het najaar. En we hebben gepeild wat de wensen van onze cursisten daarin zijn. Net als wij geven ze sterk de voorkeur aan fysieke bijeenkomsten. Alleen zo kunnen we de hoogwaardigheid, kleinschaligheid en persoonlijke benadering van ons trainingsprogramma behouden.


Dat betekent wel dat we omzien naar een andere locatie. Wat onze fijne trendstudio in de Warmoesstraat in Amsterdam eerst een aanwinst maakte, werkt in de anderhalve meter samenleving tegen. De drukte van Amsterdam en het aanreizen via OV zijn zaken die niet iedereen aan wil gaan. De beslotenheid van onze studio geeft te weinig ruimte om er gemakkelijk met een groep in anderhalve meter cirkels in te kunnen bewegen. Mogelijk zijn de eerste lessen in september nog in de trendstudio, misschien ook al op de nieuwe locatie. We houden je op de hoogte!

 

Zelf merken we in onze opdrachtenpraktijk als trendwatchers van Rozenbrood dat er meer dan ooit behoefte is bij bedrijven en overheden om te weten welke kant het opgaat met de wereld. Voel jij dat ook en wil je leren daar grip op krijgen door middel van trendkennis, meld je dan nu aan voor de Trendacademy!