POST – CORONA

Op de Trendacademy geven we les aan professionals die willen weten wat trends zijn en hoe zij ermee kunnen werken. We doen dat in onze mooie Trendstudio hartje Amsterdam. Onze cursisten komen daarheen vanuit het hele land, steeds vaker ook uit het buitenland. Ons onderwijs is hoogwaardig, kleinschalig en persoonlijk.

 

Dit was twee maanden geleden nog hoe het ging. Inmiddels kunnen we uit veiligheidsoverwegingen niet meer zo werken natuurlijk. We zijn bezig de lopende modules af te ronden. Onze cursisten zijn gelukkig flexibel en proberen met ons de nieuwe technieken uit die we gebruiken om de lessen online voort te zetten en af te ronden.

 

Nieuwe modules starten we pas weer op in september. Omdat de meeste mensen het druk genoeg hebben met het managen van thuis werken, de kinderen full time in thuis en de algehele spanning die de situatie in de wereld met zich meebrengt. Een opleiding past er dan niet meer bij.

 

Dat geeft ons in de tussentijd de gelegenheid om te uit te zoeken hoe wij de digitale technieken gaan integreren vanaf het najaar. En hoe we de hoogwaardigheid, kleinschaligheid en persoonlijke benadering daarin kunnen behouden.

 

De Trendacademy gaat dus even op een lager pitje. De individuele trajecten in trendsparring gaan gewoon door. Voor de incompany trainingen die nog geagendeerd staan, bieden we een online alternatief. En voor diegenen van jullie die zich realiseren dat trendkennis nu wezenlijker is dan ooit: de inschrijving voor het najaar staat open!