POST – CORONA

Op de Trendacademy geven we les aan professionals die willen weten wat trends zijn en hoe zij ermee kunnen werken. We doen dat in onze mooie Trendstudio hartje Amsterdam. Onze cursisten komen daarheen vanuit het hele land, steeds vaker ook uit het buitenland. Ons onderwijs is hoogwaardig, kleinschalig en persoonlijk.

 

Dit was twee maanden geleden nog hoe het ging. Inmiddels kunnen we uit veiligheidsoverwegingen niet meer zo werken natuurlijk. De lopende modules zijn bijna afgerond. Onze cursisten zijn gelukkig flexibel en proberen met ons de nieuwe technieken uit die we gebruiken om de lessen online voort te zetten en toch gezamenlijk op locatie af te ronden.

 

Onze nieuwe modules starten in september. In de tussentijd hebben wij uitgezocht hoe wij de digitale technieken gaan integreren vanaf het najaar. En we hebben gepeild wat de wensen van onze cursisten daarin zijn. Net als wij geven ze sterk de voorkeur aan fysieke bijeenkomsten. Alleen zo kunnen we de hoogwaardigheid, kleinschaligheid en persoonlijke benadering van ons trainingsprogramma behouden.

Dat betekent wel dat we omzien naar een andere locatie. Wat onze fijne trendstudio in de Warmoesstraat in Amsterdam eerst een aanwinst maakte, werkt in de anderhalve meter samenleving tegen. De drukte van Amsterdam en het aanreizen via OV zijn zaken die niet iedereen aan wil gaan. De beslotenheid van onze studio geeft te weinig ruimte om er gemakkelijk met een groep in anderhalve meter cirkels in te kunnen bewegen. Mogelijk zijn de eerste lessen in september nog in de trendstudio, misschien ook al op de nieuwe locatie. We houden je op de hoogte!

Zelf merken we in onze opdrachtenpraktijk als trendwatchers van Rozenbrood dat er meer dan ooit behoefte is bij bedrijven en overheden om te weten welke kant het opgaat met de wereld. Voel jij dat ook en wil je leren daar grip op krijgen door middel van trendkennis, meld je dan nu aan voor de Trendacademy!