GGZ Oost Brabant

De GGZ Oost Brabant benaderde ons voor een inspiratiesessie voor een heidag. Het was de bedoeling om uit de werkzaamheden van alle dag te stappen en verder vooruit te kijken. Dat laatste natuurlijk aan de hand van het werken met trends. Om geïnspireerd te worden over wat de toekomst kan brengen maar ook om een andere manier van denken over te brengen. Eentje die langer beklijft dan de dag zelf.

 

De trendwatchers van Rozenbrood creëerden een sessie waarin ze trendtools aanreikten in een interactieve trendpresentatie binnen de corona-regels. Daarna gingen de deelnemers aan de slag met het analyseren en duiden van vroege signalen van de toekomst. Dit leverde nieuwe inzichten op voor zowel de korte termijn als voor de inrichting van de organisatie op de langere termijn.


Rozenbrood maakt trendtrainingen op maat, afgestemd op het doel en de doelgroep van uw sessie. Hieronder een referentie van de opdrachtgever. Weten wat wij voor uw organisatie kunnen doen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden verkennen.


“We hebben de trendtraining bij ROZENBROOD met plezier gevolgd. De ochtend die jullie verzorgd hebben heeft onze dag t.a.v. de ontwikkeling van een meer jaren strategie positief beïnvloed. Ik denk dat we meer tot de kern van onze werkzaamheden zijn gekomen hierdoor”.

 

Patricia Stercken, Stafmedewerker Kwaliteitszorg, GGZ Oost Brabant