FUTUREPROOF | Life in 2040

Normaal gesproken kijkt ROZENBROOD 5 tot 10 jaar vooruit. In deze presentatie keken we in opdracht 25 jaar vooruit. Hoe ziet het leven er dan uit? We keken naar geopolitieke en technologische ontwikkelingen, de manier waarop we werken en het leven van de consument.

Vanzelfsprekend is de wereld in 2040 even gevarieerd als nu. Er is dus niet maar 1 scenario dat op de hele wereld is toe te passen. Daarvoor zijn er teveel variabelen. De grote lijnen zijn echter goed zichtbaar. Zichtbaar genoeg om voorzichtig lijnen naar de toekomst op uit te zetten als bedrijf.


MAATSCHAPPIJ | TECHNOLOGIE


Deze lezing is geschikt voor bedrijven of brancheverenigingen die hun horizon letterlijk willen verleggen door verder weg in de tijd te kijken. Natuurlijk is het interessant om vervolgens gezamenlijk te brainstormen over hoe uw werkveld er in 2040 uit kan zien en wat de positie van uw bedrijf zou kunnen zijn.

 


Deze trendpresentatie is ontwikkeld voor Fegime Gmbh, de Europese federatie voor onafhankelijke electrotechnische groothandelaren in het kader van hun 25 jarig jubileum. De trendpresentatie eindigde met 10 mogelijke nieuwe rollen voor deze bedrijven in 2040. Voor elke nieuwe toepassing customizen we de lezing vanzelfsprekend.