Picturing the future with trends
Het verbeelden van de toekomst is wat Rozenbrood, de Trendacademy en Trendconnection gemeenschappelijk hebben. Vanuit de gedachte dat een plaatje meer zegt dan 1000 woorden werken zowel wij als onze trendsprekers in TrendConnection met beeldende presentaties. Zo inspireren we opdrachtgevers en publiek in het denken over en werken met wat de toekomst gaat brengen.


Over deze site

Per bedrijfsonderdeel krijgt u op deze pagina een indruk van wat we voor u kunnen doen:

– trendpresentaties op maat bij Rozenbrood;

– trendtrainingen bij de Trendacademy;

– ready-made trendpresentaties over specifieke onderwerpen bij TrendConnection;

– gebruik maken van onze ruimtes voor uw eigen sessies.

Klik door naar de pagina van uw keuze.

ROZENBROOD
Djenny Brugmans & Nanon Soeters van ROZENBROOD zijn ervan overtuigd dat de aanzetten voor de toekomst al zichtbaar zijn in de wereld om ons heen. Ze analyseren deze aanzetten op trendwaarden en brengen ze in beeldende, op maat gemaakte trendpresentaties over aan hun publiek van bedrijven en overheden. Natuurlijk voorzien van handvatten om er zelf mee aan de slag te gaan. Een overzicht van de onderwerpen en opdrachtgevers waar ze al mee werkten, krijgt u op de site van ROZENBROOD.

ROZENBROOD TRENDACADEMY
De Trendacademy is een modulair trend trainingsprogramma voor professionals vanaf 26 jaar. Als cursist leer je in de 3 basisblokken van 6 bijeenkomsten wat trends zijn, hoe je ze kunt toepassen en hoe je zelf een goede trendpresentatie maakt. Voor bedrijven zijn aangepaste trainingsprogramma’s in company mogelijk. Meer informatie over het programma en referenties zijn te vinden op de site van de Trendacademy.

TrendConnection
Op zoek naar een trendpresentatie? TrendConnection is het platform voor trendmatching. Hier bieden we een gevarieerd aanbod van trendpresentaties waarin u op verschillende manieren kunt zoeken. Van ‘wow’ presentatie als aftrap van uw congres tot strategische input voor een heisessie; van algemene trendoverviews tot presentaties over specifieke onderwerpen. Alle presentaties worden gegeven door  trendexperts. We helpen u graag bij het maken van een passende keuze.

TrendSpace/ TrendStudio
De Trendstudio en Trendspace zijn onze fijne, stille ruimtes aan de bruisende Warmoesstraat in Amsterdam. Ze zijn gebruik voor de Trendacademy en Rozenbrood. We werken echter ook vaak op locatie en dan zijn onze ruimtes beschikbaar voor jouw vergadering, presentatie of training. Een indruk van de ruimtes en een overzicht van de prijzen vind je op de Trendspace/ Trendstudio website.